UWAGA!!!
TERMIN PŁATNOŚCI II RATY ZA WYCIECZKĘ UPŁYWA
Z DNIEM 27 KWIETNIA br
WAŻNE INFORMACJE:
Data wylotu z Warszawy 26 maj 2015 godz. 15.15
Lotnisko Warszawa Chopin
Nr lotu TP 1263
Przylot do Lizbony godz.18.20
Data wylotu z Lizbony 03 czerwiec 2015 godz. 9.30
Lotnisko Lizbona
Nr lotu TP 1260
Przylot do Warszawa Chopin
Godz. 14.25
Godzina wylotu do Lizbony może ulec zmianie – potwierdzenie na tydzień przed wylotem – emailem lub sms.
Zbiórka na lotnisku Warszawa Chopin o godz. 12.45 przy stanowisku kasowym PLL LOT / lewa strona w Hali Odlotów/.
ODPRAWĘ ONLINE I KARTY POKŁADOWE PRZYGOTOWUJE ORGANIZATOR. KARTY POKŁADOWE BĘDĄ WRĘCZANE NA LOTNISKU – NALEŻY MIEĆ TEN SAM DOKUMENT TOŻSAMOŚCI, KTÓRY PODANY JEST W UMOWIE
/DOWÓD OSOBISTY LUB PASZPORT/
NAJWAŻNIEJSZE ZASADY PRZEWOZU BAGAŻU:
Bagaż główny / rejestrowany/ max do 23 kg – o wymiarach nie większych niż 158 cm / wysokość x długość x szerokość/
Bagaż podręczny max do 8 kg – wymiary 55x40x20 – nie większy niż 115 cm.
Szczegółowe informacje dot. bagażu można znaleźć na stronie TAP Portugal.
Kosmetyki / żele, pasty, płyny/ mogą być włożone do bagażu podręcznego wyłącznie w pojemnikach 100 ml zapakowane do 1 torebki / kosmetyczki przezroczystej o wymiarach 20cmx20cm/ - dostępne w sklepach Rossmann. Na pokład samolotu można wnieść 1 taką kosmetyczkę.
Rzeczy zakupione na lotnisku w strefie bezcłowej muszą być włożone do bagażu podręcznego.
W trakcie lotu będzie podany posiłek i napoje!!!/ w ramach zakupionego biletu/.
ORGANIZATOR BĘDZIE ZBIERAŁ OD UCZESTNIKÓW EURO PODCZAS TRANSFERU Z LOTNISKA DO HOTELU – ZA WSTĘPY I PRZEWODNIKÓW / kwota euro będzie podana osobnym komunikatem i będzie zależna od:
wieku / osoby, które skończyły 65 lat mają ulgi/ członkowstwa w UTW AWF
Przypomnienie: należy być przygotowanym na zapłacenie opłaty klimatycznej, której wysokość podana zostanie na miejscu – zgodnie z obowiązującą taryfą w maju 2015.
Dodatkowe informacje:
Prosimy o zabranie środków na komary, kremów z filtrem, lekarstw, „przejściówek” do prądu.
Osoby, które mają dietę wegetariańską proszone są o zgłoszenie tej diety organizatorowi.